İltekin İlkokulu

Vizyon: İstiyoruz ki... Okulumuz ve mensupları, bütün yaşantıları boyunca daima en önde, örnek ve lider olsunlar.

Misyon: İltekin İlkokulu mensupları olarak bizler, kaybolmaya yüz tutan milli değer yargılarımıza sıkı sıkı sarılıp, onları en iyi şekli ile özümleyerek,eğitim ve öğretimimize gereken önemi vererek, bilgi, görgü, kültür ve ahlaki değerlerle donanmış, demokratik kurallara bağlı, Atatürk ilke ve inkılapları doğrultusunda yürüyen, bilimsel düşünebilen, ülkesine ve milletine yararlı, bir üst öğrenim kurumuna geçmeye hazır , ilerlemek ve yükselmek arzusu ile dolu, özgür gençler yetiştirmek.

Başarılar:

Servis Bilgisi: Var
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları: e-Twinning
Yurtdışı Proje Faaliyetleri: Erasmus+KA101 "Her Birey Einstein Doğabilir" Projesi (Çek Cumhuriyeti-Finlandiya-Belçika)

Telefon - 03123193218

WEB - https://iltekinio.meb.k12.tr

Adres - Erzurum Mahallesi Soysal Sokak No 29 Cebeci Ankara

Yerleşim Yeri - İl merkezi

Adres - Erzurum Mahallesi Soysal Sokak No 29 Cebeci Ankara

Ulaşım Dikimevi´nden geçen her türlü araç ile