23 Nisan Coşkusu Dorukta

İltekin İlkokulu'nda 23 Nisan Coşkusu Dorukta: Çocukların Gösterisi Büyüledi, Veliler Gururlandı!

24.04.2024 39

İltekin İlkokulu öğrencileri, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı unutulmaz bir şekilde kutladı. Okul bahçesinde düzenlenen etkinliklere öğrenci velileri de büyük ilgi gösterdi. Renkli görüntülerin hakim olduğu kutlamalarda, öğrencilerin hazırladığı dans gösterileri, müzik dinletileri ve tiyatro oyunları izleyenleri adeta büyüledi.

Okulun idari kadrosu ve öğretmenlerinin de büyük emek verdiği etkinliklerde, öğrencilerin sahne performansları ve sunumları büyük beğeni topladı. Okul Müdürü Ramazan Şahin'in yaptığı açılış konuşmasında, 23 Nisan'ın Türk milleti için taşıdığı öneme vurgu yapılırken, öğrencilerin bu özel günü ne kadar önemsedikleri bir kez daha ortaya çıktı.

Veliler ise çocuklarının hazırladığı gösterileri gururla izledi. Etkinliklerde öne çıkan anlar arasında, öğrencilerin bayrak yürüyüşü, halk oyunları gösterileri ve şiir dinletileri yer aldı. Veliler, çocuklarının birlikte çalışarak hazırladığı gösterileri izlerken duygusal anlar yaşadı.

Kutlamalar, öğrenciler arasında dostluk ve kardeşlik duygularının pekişmesine de vesile oldu. Öğrencilerin 23 Nisan coşkusunu doyasıya yaşadığı etkinlikler, okulun sosyal medya hesaplarından da paylaşılacak.

İltekin İlkokulu öğrenci, veli ve öğretmenlerini bir araya getiren bu güzel etkinlikler, gelecek yılın 23 Nisan kutlamalarının da heyecanla beklenmesine neden oldu.