18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Etkinlikleri

18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Etkinlikleri Okulumuzda Büyük Beğeni Topladı

19.03.2024 84

Okulumuz, 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma etkinlikleri kapsamında öğrencilerimize tarihimizin önemli bir dönemini anlama ve anlatma fırsatı sundu. Okulumuz bahçesinde düzenlenen etkinlikte öğrencilerimiz, duygu yüklü şiirlerle ve coşkulu sunumlarla Çanakkale ruhunu canlandırdılar.

Etkinliğin açılış konuşmasını okul müdürümüz yaptı. Müdürümüz, Çanakkale'nin tarihimizdeki önemine vurgu yaparak, bu destansı zaferin anlamını ve önemini öğrencilere aktardı. Öğrencilerimiz, hazırladıkları oratoryo ve tiyatro gösterileriyle izleyicilere duygusal anlar yaşattılar.

Okul müdürü, etkinlikte yaptığı konuşmada şunları belirtti: "Çanakkale Zaferi, milletimizin birlik ve beraberlik içinde neler başarabileceğinin en güzel örneğidir. Bu zaferde hayatını kaybeden şehitlerimizi bir kez daha rahmet ve minnetle anıyoruz. Onların bizlere bıraktığı bu büyük mirasa sahip çıkmak en önemli görevlerimizden biridir."

Etkinlikte emeği geçen tüm öğrenci ve öğretmenlerimize teşekkür eder, Çanakkale ruhunun gelecek nesillere aktarılmasına katkı sağladıkları için minnettarız.