Okulumzda Kütüphane Haftası Coşkusu

İltekin İlkokulu'ndan Kütüphane Haftası Coşkusu

27.03.2024 75

Öğrencilerimiz, 28 Mart - 3 Nisan tarihleri arasında kutlanan Kütüphane Haftası'nı coşkuyla kutladı. Okulun düzenlediği törende öğrenciler, yaptıkları etkinlikleri velileri ve öğretmenleriyle paylaştılar.

Okul Müdürü Ramazan Şahin, törende yaptığı konuşmada, kitap okumanın önemine vurgu yaparak öğrencilere kitap okuma alışkanlığının kazandırılmasının önemine değindi. Şahin, "Kitap okuma alışkanlığı, öğrencilerimizin gelişimine büyük katkı sağlar. Bu hafta boyunca düzenlediğimiz etkinliklerle öğrencilerimizi kitaplarla buluşturarak okuma alışkanlığını teşvik etmeyi hedefledik." dedi.

Öğrenciler, hafta boyunca okul kütüphanesinde düzenlenen etkinliklere katılarak kitaplar hakkında sunumlar yaptılar ve kitaplarla ilgili bilgi paylaşımlarında bulundular. Ayrıca, öğrenciler arası kitap değişim etkinliği düzenlendi ve öğrenciler arasında kitap okuma alışkanlığının artırılması hedeflendi.

İltekin İlkokulu, öğrencilerine kitap okuma alışkanlığını aşılayarak onların kişisel gelişimlerine katkı sağlamayı amaçlıyor.