29 Ekim Cumhuriyet Bayramı

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı

Okulumuzda 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Kutlamaları

09.11.2023 283

"Benim naçiz vücudum elbet bir gün toprak olacaktır. Fakat Türkiye Cumhuriyeti ilelebet payidar kalacaktır." K.Atatürk

Okulumuzda Gururla Kutlandı: Cumhuriyetimizin 100. Yılına Özel Coşku!

Okulumuz öğrencileri ve öğretmenleri, 29 Ekim 2023 Pazar günü, Cumhuriyetimizin 100. yılını büyük bir coşkuyla kutladı. Okulumuz bahçesinde düzenlenen etkinlik, öğrencilerin, öğretmenlerin ve velilerin bir araya gelmesiyle renklenirken, Cumhuriyet sevgisi adeta havada hissedildi.

Renkli Sloganlar ve Türk Bayraklarıyla Dolu Bir Atmosfer

Bahçe, öğrencilerin ellerinde Türk bayraklarıyla renklenirken, sınıflar tarafından hazırlanan renkli pankartlar ve sloganlar etkinliğe enerji kattı. Öğrenciler, Cumhuriyetin değerleri etrafında birleşerek, coşku dolu bir atmosferde kutlama gerçekleştirdi.

Etkinlikler ve Gösteriler İlgi Odağı Oldu

Okulun içinde düzenlenen sergilerde, öğrencilerin Cumhuriyetle ilgili yaptığı etkinlikler büyük ilgi gördü. Ayrıca, öğrenciler tarafından hazırlanan müzik dinletisi de katılımcılardan büyük alkış aldı.

Öğrenci ve Velilerden Memnuniyet

Etkinliğe katılan veliler, öğrencilerin hazırladığı gösterilere hayran kaldıklarını belirtirken, okul yönetimi ise öğrenci ve öğretmenlerine teşekkür ederek, Cumhuriyetin 100. yılını bu anlamlı etkinlikle kutlamanın gururunu yaşadıklarını ifade etti.

Özel Gün, Unutulmaz Anılarla Dolu

Cumhuriyetimizin 100. yılına özel olarak düzenlenen bu kutlama, öğrencilerin gözlerindeki ışık ve velilerin yüzlerindeki gülümsemeyle dolu anılarla dolup taştı. Iltekin İlkokulu, Cumhuriyetin 100. yılında bir kez daha birlik ve beraberlik içinde, sevgi dolu bir etkinlikle bu özel günü kutlama fırsatı buldu.

13-11-2023