Anma Töreni

Anma Töreni

Sevgi,Saygı ve Rahmetle Anıyoruz

11.11.2023 221

   Okulumuzda, velilerimiz,öğrenci ve öğretmenlerimizle bir araya gelerek, Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü anma törenini gerçekleştirdik. 10 Kasım 2023 tarihinde okul bahçesinde düzenlenen etkinlik, velilerimiz,öğrenci ve öğretmenlerimizle bir araya gelerek büyük bir saygı ve sevgiyle Atatürk'ü andığı anlamlı bir gün oldu.

   Saat 09:05'te başlayan tören, öğrenci temsilcilerinin Atatürk Anıtı'na çelenk sunumu ile başladı. Çelenk sunumunun ardından, tüm katılımcılar iki dakikalık saygı duruşunda bulunarak, İstiklal Marşı'nı okudu. Okulun bahçesindeki bayraklar yarıya indirilirken, gökyüzünde Atatürk'ü anma için yapılan saygı duruşuyla birlikte renkli balonlar gökyüzüne bırakıldı.

   Öğrenciler, Atatürk'ün hayatını ve liderliğini anlatan kısa bir program düzenledi. Anma töreni, okulun öğrenci korosunun seslendirdiği Türk sanat müziği eserleri ve öğrenci tarafından okunan duygusal şiirlerle devam etti.

   Okulumuz yönetimi, etkinlik kapsamında emeği geçen öğrenci ve öğretmenlere teşekkür etti. Anma töreninin, öğrencilere Türk tarihine duyarlı bireyler olarak katkıda bulunma fırsatı sunduğunu vurgulayarak, Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün mirasını yaşatma sorumluluğunu bir kez daha hatırlattı.

   Bu özel günde okulumuz veli.öğrenci ve öğretmenleri, Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü sevgi, saygı ve minnetle anmanın gururunu yaşadılar. Okul, gelecek nesillere Türk milletinin birlik ve beraberliği için önemli olan bu değerleri aşılamak adına düzenlenen etkinliklerle faaliyetlerine devam edecektir.

11-11-2023