Çanakkale Şehitleri Konulu Tiyatro Gösterisi

Çanakkale Şehitleri Konulu Tiyatro Gösterisi, Büyük Beğeni Topladı

19.03.2024 123

4-C sınıfı öğretmeni Sevda Özkaya önderliğinde gerçekleştirilen Çanakkale Şehitleri konulu tiyatro gösterisi, izleyicilerden büyük beğeni aldı. Öğrencilerin canlandırdığı karakterlerle duygusal anlar yaşatan gösteri, tarihi olayları etkileyici bir şekilde sahneye taşıdı.

Öğrencilerin performansı, seyircilerden tam not alırken, izleyiciler gösteriyi ayakta alkışladı. Sevda Özkaya'nın öğrencileriyle birlikte titiz bir çalışma sürecinden geçerek hazırladığı tiyatro gösterisi, öğrencilerin tarihi olaylara olan ilgisini artırdığı gibi duygusal anlar yaşattı.

Gösteriye katılanlar, öğrencilerin performansını büyük bir ilgiyle izlerken, tiyatro gösterisinin etkileyici sahneleri izleyicileri derinden etkiledi. Sevda Özkaya'nın öğrencileriyle birlikte gerçekleştirdiği bu anlamlı etkinlik, öğrencilerin tarihi olayları sahnede canlandırarak öğrenmelerine ve duygusal bağ kurmalarına olanak sağladı.

Tiyatro gösterisinin ardından bir konuşma yapan Sevda Özkaya, öğrencilerinin performansından duyduğu memnuniyeti dile getirirken, tarihi olayların unutulmaması ve şehitlerin anısının yaşatılması gerekliliğine vurgu yaptı. Özkaya, öğrencilerini bu tür etkinliklerle hem tarihi olaylara daha duyarlı hale getirmeyi hem de sanatsal yeteneklerini geliştirmeyi amaçladıklarını belirtti.