Etkileşimli Tahtalarımız Aktif!

Yeni Nesil Eğitim Deneyimi Başlıyor

04.12.2023 180

Sevgili İltekin İlkokulu ailesi,

Sizlere büyük bir heyecanla duyuruyoruz ki, Dijital devrim Okulumuzda da başladı! Öğrencilerimizin öğrenme deneyimini daha da zenginleştirmek amacıyla gerçekleştirdiğimiz imaj çalışmalarının ardından, etkileşimli tahtalarımız artık kullanıma hazır!

Yenilikler Neler Getiriyor?

Zengin İçerik: Artık derslerimiz, zenginleştirilmiş dijital içeriklerle destekleniyor. Öğrencilerimiz, interaktif materyallerle daha etkileşimli bir öğrenme deneyimi yaşayacak.

ZKitaplar ve Pardus Entegrasyonu: Kütüphane deneyimi dijitalleşiyor! ZKitaplar ve Pardus ile entegre edilmiş etkileşimli tahtalarımız, öğrencilerimize daha geniş bir kaynak yelpazesi sunuyor.

Web Sitemiz Sürekli Güncel: Bu yenilikleri daha yakından takip etmek için web sitemizi ziyaret etmeye devam ediniz!

Güvenlik Önceliğimiz:

Öğrenci güvenliği bizim için en önemli önceliktir. Etkileşimli tahtalarımız, en son güvenlik standartlarına uygun olarak tasarlandı ve kullanıma alındı.

Bu dijital dönüşümle birlikte, öğrencilerimizin eğitim yolculuğunu daha da ileri taşıyoruz. Hep birlikte geleceği şekillendirmek için sabırsızlanıyoruz!

Detaylı bilgiler ve güncellemeler için web sitemizi ziyaret etmeye devam ediniz.

Eğitimde dijital devrimi birlikte yaşamak için hazır mısınız?

Saygılarımızla,

04-12-202304-12-2023