İstiklal Marşı'mızın Kabulu Töreni Okulumuzda Coşkuyla Kutlandı

İstiklal Marşı'mızın Kabulu Töreni Okulumuzda Coşkuyla Kutlandı

Öğrencilerimiz,Velilerimiz ve Öğretmenlerimiz Milli Şuurun ve Birliğin Temsili İçin Bir Araya Geldi

14.03.2024 78

Okulumuzda, Türk milletinin gurur kaynağı İstiklal Marşı'nın kabul edilişinin yıldönümünü coşkuyla kutlandı. Okulumuzun öğrenci ,veli ve öğretmenleri, milli birlik ve beraberlik ruhunu yansıtan bu özel günde bir araya geldiler.

12 Mart'ta gerçekleştirilen törende, öğrencilerimiz İstiklal Marşı'nı okuyarak milli şuurlarını bir kez daha tazelediler. Okul bahçesinde gerçekleştirilen törene veliler de yoğun ilgi gösterdi. Öğrenciler, bayraklar eşliğinde marşlarını gururla söylerken, öğretmenler de milli değerlerimizin önemine vurgu yapan konuşmalar yaptılar.

İltekin İlkokulu Müdürü, törenin önemine dikkat çekerek, "İstiklal Marşı, milletimizin bağımsızlık mücadelesini simgeler. Bu mücadelede ortaya konan ruh ve azim, bugün de bizlere güç veriyor. Öğrencilerimizin bu tür etkinliklerle milli şuuru ve birliği daha da pekiştirmeleri bizleri mutlu ediyor." dedi.

Tören, öğrencilerin marşlarla coşkulu bir şekilde okunmasının ardından, dualar eşliğinde sona erdi. İltekin İlkokulu, milli bayram ve önemli günlerde düzenlediği etkinliklerle milli birlik ve beraberlik duygularını canlı tutmayı sürdüreceğini belirtti.