Yeşilay Haftası Kutlama Etkinliği Renkli Anlara Sahne Oldu!

Sağlıklı Yaşam ve Dostluk Dolu Bir Gün

05.03.2024 60

Okulumuzda düzenlenen Yeşilay Haftası etkinliği büyük ilgi gördü. Okul müdürümüzün açılış konuşmasıyla başlayan etkinlik, öğrencilerimizin hazırladığı çeşitli etkinliklerin sunumuyla devam etti. Velilerimizin de yoğun ilgi gösterdiği etkinlik, sağlıklı yaşam ve bağımlılıkla mücadele konularında farkındalık oluşturmayı amaçladı.

Okul müdürümüz, Yeşilay'ın önemine vurgu yaparak, sağlıklı bir yaşam tarzının önemini vurguladı ve öğrencilerimizin bu konuda bilinçlenmesinin önemli olduğunu belirtti. Ardından öğrencilerimizin hazırladığı etkinliklere geçildi.

Öğrencilerimiz, sağlıklı yaşam konulu resim sergisi, bağımlılıkla mücadele konulu tiyatro oyunu ve sağlıklı beslenme standı gibi çeşitli etkinliklerle katılımcılara keyifli anlar yaşattılar. Velilerimiz ise bu etkinlikleri ilgiyle izlediler ve öğrencilerimizin performansını gururla izlediler.